Careers

We zijn ambitieus en innovatief, maar samenwerking is onze belangrijkste vaardigheid. Sfeer en cultuur zijn twee belangrijke pijlers in ons succes. Daar investeren we dan ook graag in. Met ruim 100 medewekers hebben we ervaring met complexe hightech oplossingen en werken graag samen met oprechte en betrokken collega’s. Benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hieronder.

OPENSTAANDE VACATURES

SFEER EN CULTUUR

Betrokkenheid, openheid, betrouwbaarheid en waardigheid — het zijn kernwaarden die bij MTA niet aan de muur hangen, maar in het DNA van het bedrijf zitten. En dat voel je. Op basis van de kernwaarden werken we samen, we spreken elkaar er op aan en we beoordelen er op.

Wij werken vanuit een platte organisatie met veel zelfstandigheid in de verschillende speelvelden. In jezelf investeren, verantwoordelijkheid nemen en goed kunnen samenwerken is hierbij onmisbaar. Wat wij hier tegenover zetten? Dat je als mens centraal staat en dat je daarnaast optimaal ondersteund, begeleid en gefaciliteerd wordt.

STAAT JOUW IDEALE VACATURE ER NIET TUSSEN?

Dat de vacature waar je naar op zoek bent er niet bij staat, wil niet zeggen dat we geen plaats voor je hebben. Neem contact met ons op en wie weet zitten wij binnenkort samen aan tafel.